Feb 232010
 
Cruise with Elvis?

Cruise with Elvis?

Jag skulle ju som sagt överraska familjen och det gjorde jag.  Jag sa åt alla att packa och sedan bar det av i bilen.. till destination okänd.

Överrakningen var en kryssning!

Att kryssa är något som både jag men framför allt amerikaner älskar. Med den skillnaden att de är experter. De satsat verkligen! Helt osvenskt och med “fullt ös medvetslös” som motto.

Vi mötte bl.a. ett glatt gäng på 50 personer som körde sitt eget mycket avancerade kryssningsprogram.

Fick ett program så att jag kunde hålla koll på deras aktiviteter

Fick ett program så att jag kunde hålla koll på deras aktiviteter

Ett digert program vill jag lova. Vilket jobb att organisera allt detta. Alla deras kabiner var pyntade i ett speciellt tema. En liten discokula i sliver på kabindörren visade t.ex. vilken hytt som hade baren öppen just för tillfället. Varje hytt hade sin egen specialdrink med namn som “Jamaica Me Happy”, “Sex On The Deck”, “Horny Helmet” och “Cum & Get It” för att nämna några av de mer anständiga. Långt ifrån mina nyttiga morgondrinkar kan jag lova.

Alla i gruppen hade 3 dagars kostymoutfit med sig för att klara det avancerade schemat. Deras första dags tema var “Pimp and Ho”.

or James Brown?

Är det James Brown eller..?

Själv hade jag  inte kommit in i hytten och ur reskläderna ännu.. Bara att dra till kabinen och svida om! Annorlunda upplevelse att köra flytväst och i livbåtsövning med 20 pimps och en massa lättklädda damer!!

The Pimp and Elvis!

The Pimp and Elvis!

Det är spännande med kryssningar i Amerika. Allt kan hända. Mycket bling-bling, glitter, guld och människor som verkligen bjuder på sig själva.

I den här hytten var det allt annat än hälsodrinkar som serverades. Trots förbudet att ta med egen alkohol på skeppet hade dessa proffs lyckats smuggla in loads of licquer. De hade öppen bar i alla av sällskapets hytter. Bara att kolla efter silverkulan för att hitta en öppen bar.

Blir sjuk bara jag ser deras bar!!!!

Blir sjuk bara jag ser deras bar!!!!

Kollade in deras pimpade kabiner.. Amerikaner är frikostiga och bjuder gärna in till ett gott party.

På en kryss är man långt ifrån det svenskt stela och tillbakadragna. Här är det full gas som gäller och alla bjuder på sig själv. Har man något snyggt på sig eller har lyckats med något, får man genast beröm. Det är annat mot det svenska nedsablandet som vi gjort till ett slags “state of the art” i Sverige.

Man blir inte ett dugg längre för att man hugger huvudet av någon annan! Vi borde verkligen lära oss av Amerikanernas sätt att berömma varandra. Alla svenskar borde få sig en dos av denna positivism.

In bed with the PIMP!

In bed with the PIMP!

Ja det var verkligen 4 livade dagar! Barnen och mamma som inte kryssat förut tyckte det var toppenkul! Middagar, shower, yoga, gym, poolning på däck…Ett perfekt alternativ om man är många! Prova en kryss!! Crazy fun!

Rekommendera detta till någon annan
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • Yahoo! Buzz

Sorry, the comment form is closed at this time.