Feb 162010
 
Surfing anyone?

Surfing anyone?

Träffade en surfare mitt i djungeln. Killen kommer från Brasilien och är en riktig surffreak. Hade sett honom tidigare vid poolen med sin flickvän. Vi funderade på varför dom satt uppkopplade vid datorn hela tiden. Kunde dom inte släppa arbetet ens när dom var på ett underbart ställe som detta?? Det visade sig att han satt och kollade prognoser för surfing.

Han sa att surfingen på Costa Rica är fantastisk. Om det är dåliga vågor på Karibiska sidan så tar man lätt ett litet plan över till Pacificsidan. Man ser fullt med helikoptrar och små flygplan som transporterar folk. Det behövs verkligen för vägarna är inte de bästa.

Idag var det bra vågor här på västsidan så han var på väg att ta en båt till en bra surfstrand. Han frågade om jag ville hänga med och prova men jag tackade nej och låg kvar vid poolen. Dags att dra tillbaka till LA snart!

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  9 Responses to “Nu är det snart dags att dra vidare!”

 1. Hej Anna! Hjälp!
  Jag hoppas att du kan hjälpa mig med råd.
  Jag ahr sedan ca 5 veckor tillbaka slutat att sötsaker helt förutom på lördagar, då får jag unna mig lite. Har dessutom börjat att träna ca 3-4 dgr/v.
  Första veckan gick jag ned 2kg, veckan efter det 1 kg, sedan har det inte hänt någonting.
  Jag blir lite otålig och skulle vilja ha hjälp på traven, jag har ca 6 kilo kvar som jag vill bli av med och har tittat lite på din web-shop. Tror du att ditt viktminskningspaket kan vara något för mig? Eller rekommenderar du något annat? Känns som att jag behöver extra hjälp med förbränning, eller vad tror du?
  Man vill ju gärna ha ett resultat när man varit en riktig gotte-gris och har stått ut med persen att vänja sig av med det:-)
  Jag hoppas verkligen att du vill svara mig och ge mig råd.
  Tack på förhand!
  Mvh
  Marie Hansson

  • Hej Marie,

   Jag absolut. Viktpaketet är perfekt för dig. Det sätter fart på förbränningen och du kommer gå av dig de där sista retliga kilona.

   Jag mailar dig instruktioner!

   /Anna

 2. Hej anna! jag skulle vilja få en platt mage. och jag har tjocka lår o stor rumpa men jag vill att dem ska bli smala o snygga. hur ska jag göra? jag har tränat men jag har inte vågat dricka proteindrinkar för jag vet lixom inte vad det innebär.
  Det hade varit snällt om du hade kunnat maila mig saker som jag kan göra för att få den snyggaste platta magen och dem finaste låren och rumpa!

  tack så mycket på förhand!

 3. jag är 16

 4. Hej Anna!
  Jag har nu köpt din viktminskningskur. Jag undrar om du tror att jag kan träna på som vanligt (spinnar 4 dagar i veckan och löptränar ca 2 dagar just nu). Då jag ska springa lopp i vår/sommar som Göteborgsvarv och Brolopp är det viktigt för mig att kunna fortsätta träna. Det jag vill uppnå med din kur är att gå ner några kilo för att kunna springa ännu lite snabbare och att helt enkelt rensa ut kroppen. Har jag gjort rätt i att köpa denna kur? För övrigt följer jag dina matråd, du ger mig alltid inspiration!

  Med vänliga hälsningar

  Nina

  • Hoppa över kickstartsveckan ! Kör detta istället.

   Här kommer lite korta råd:

   Drick en mugg hett vatten med lite färsk ingefära i det första du
   gör på morgonen. Koka ca 5 cm färsk ingefära i 6-7 dl vatten ca 20 minuter och drick det heta vattnet. Det sätter fart på magen och ökar förbränningen.

   Tag 1 proteindrink på morgonen och ät en proteinrik frukost.
   Ät proteiner och grönsaker och dra ned på pasta, ris, potatis och bröd
   till lunch och middag. Om du tränar mycket kan du även äta linser/bönor och fullkornsprodukter.
   Tag en proteindrink till under em som mellanmål
   Ät middag senast kl 19.00
   Drick 2 liter vatten / dag.

   http://www.annaskipper.se hittar du massor med goda och sunda recept. Det kommer nya varje vecka. Håller på att plåta alla mina 375 sidor recept.

   Häng med på bloggen – mycket gott där också!

   Lycka till

   Anna

 5. Tack för ditt råd, jag följer dig på bloggen! Spännande med nya recept!

  Nina

 6. Hej Anna,

  Jag funderar på att köpa din viktminskingskur för att bli av med mina sista mammakilon (ca. 5 kilo som jag behöver gå ner). Undrar om din kur fungerar som målsersättning? Hur många veckor tror du jag behöver för att gå ner dessa extra kilon om jag börjar med din viktminskningskur. Så som min livssituation ser ut idag hinner jag inte träna (har en 1.5 åring som kräver all min tid och ingen pappa som kan ställa upp).
  Tack!

Sorry, the comment form is closed at this time.