Feb 152010
 
Nästa handväska blir det säkert bättre ordning i ....eller??? Man kan ju aldrig få för många iaf!!

Nästa handväska blir det säkert bättre ordning i ....eller??? Man kan ju aldrig få för många iaf!!

Efter Yogan och frukosten idag kom hotelldirektören och frågade om jag sett hans nyckelkort??!! Han trodde att jag hade lyckats få med mig det. Lätt kaos när jag skulle gå igenom min väska. Det visade sig att han hade lag kortet någon annanstans.

Stökigt det här med att gå igenom en handväska. Samma ska varje gång. Det är knappt jag vågar titta ner i väskan ibland. Undrar om det är någon som har ett bra tips på hur man får ordning på handväskan?!

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  2 Responses to “Handväskor och försvunna saker”

 1. Nä jag tror att det är stört omöjligt att ha nån ordning i hand väskan,jag har gett upp,skulle man ha bara en väska…..,men man har ju en del men nu finns det speciella insatser som man kan
  flytta över från olika väskor när man byter,då behöver man bara flytta den smart tycker jag,finns i olika storlekar,kanske nåt för dig Anna??

Sorry, the comment form is closed at this time.