Jan 302010
 
Immunboster med citron och ingefära

Immunbooster med citron och ingefära

Igår spelade vi in ny video med tillagning av morgondrinkar. Se första varianten under Webtv/arkiv och Skippers Skafferi som är nya rubriken på alla matlagningsvideos.

Igår körde jag en mini detox så det blev citron drinkar och sallad hela dagen. Idag känner jag mig laddad igen!

Juicer modell äldre!

Juicer modell äldre!

Idag var jag extra glad över teknikens utveckling. Har precis fått en ny juicer skickad hit till Hollywood från Sverige. Innan dess var jag hänvisad till en betydligt äldre och krångligare variant som jag fått låna av min hyresvärd Mark.

Mark är en sanna entusiast och han äter bara rawfood. När jag sa att jag gillar att “juica” kom han genast glatt springande med sin juicer. Jag ska ärligt säga att jag tröttande redan då han beskrev alla de 20 delar som ska sättas samman innan den går att använda. Men jag tog emot juicern och tackade artigt för erbjudandet varefter jag ringde till OBH i Sverige och bad dom skicka en modernare variant. Idag kom den. Tack för den servicen och tack och lov att dessa nya enkla juicers finns.

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  One Response to “VIDEO – Anna lagar immunstärkande morgondrink. Video under Webarkiv / Skippers Skafferi .”

 1. Hej Anna! ÅÅÅ lyckos dig som är i rawfoodparadiset.

  Ville bara nämna att jag precis köpt den senaste greenstarjuicern elite, som ser väldigt lik ut den du fått låna och som vi rawfoodare vet är den absolut bästa på marknaden för att den inte behandlar frukten etc. så illa som typ obh nordicas juicer gör som river i en hög hastighet, så att det uppstår värme och en hel del av de nyttigheter som juicen skulle kunna innehålla går om intet och jag antar att det som inte blir juice kanske fortfarande blir en ganska saftig massa. Greenstar juicern som mal frukten i en sakta hastighet bevarar vitaminer, mineraler, enzymerna mycket, mycket bättre och avfallet fibrerna är väldigt torr, det vill säga du får ut mycket mer juice från frukten. Och avfallet behöver inte alls bli avfall utan häll lite olja, och kryddor på och använd det som ris till nästa måltid 🙂

  Den du fått låna kanske är av lite äldre modell, men tyvärr så är det väl ändå ca:6-7 delar att diska och sätta ihop, men det blir en gudomligt god och näringsrik juice :)och man kan mala nötter, göra underbar bananglas i sådana maskiner, med rätt tillbehör och pressa vetegräsjuice som ju är en riktig boost för kroppen.

  Ha det så skönt! / Sudha en glad rawfoodätare 🙂

Sorry, the comment form is closed at this time.