Jan 172010
 

På tomten har vi ett Key Lime Tree. Har aldrig provat dessa sötsura små rara frukterna tidigare. Blev bjuden på fantastiska kakor av min landlord i dag som stått och bakat hela dagen. Kunde ju omöjligtvis tacka nej till de små drömmarna, inte de nyttigaste kakorna men förförande goda.

Key Lime Cookies a la Mark

Key Lime Cookies a la Mark

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  4 Responses to “Landlord Marks Key Lime Cookies”

 1. Hej Anna! Jag har en fråga, du ger ofta ut alger kapslar i du är vad du äter, har du något bra tips på vilken sort man ska köra på? Jag har som en sopstation i svanken där jag alltd har inflammation och vätska.. När jag hade testat på GI en vecka så försvann allt ont och det var tittut in i byxan på mig för vätskan försvann, men pga allergi passar inte GI för mig men tänker att dessa alger kanske fungerar för att rensa ut soptippen? Vore mycket tacksam för svar 🙂
  mvh emma

 2. Ser gott ut!!!
  Jag kommer på fika!!!

  /a

Sorry, the comment form is closed at this time.