Jan 162010
 

Precis runt hörnet från vårt lilla hus på Main Street ligger Exhale, Santa Monicas Yoga center nr 1 . Här finns många yoga places  men deras yogis skall vara riktigt bra! Köpte ett 2 veckors kort med obegränsad träning för 50 dollar. Mycket prisvärt måste jag säga.

Efter mitt första morgonpass på 1,5 timmar kan jag säga att det var väldigt bra. Smög in på Level 1 pass, skulle vara för tämligen otränade…men det var inget för beginners…Här var det proffsigt värre och samtliga såg ut att kunna stå på huvudet minst en timma 😉

Eco friendly outfit är O & A i trendkänsliga LA

Eco friendly outfit är A & O i trendkänsliga LA

Här är det mycket viktigt med “ytan” även på Yogan. Samtliga i klassen körde med hampakläder, grått och brunt och linne, inga grälla grejer här inte. MIn lånande oranga yoga matta lyste upp som en solig plätt mitt inne i salen! hahaha! I mera sportinriktad adidas outfit på den lysande fläcken blev jag ett fint blickfång för de övriga entusiasterna som för övrigt hade ” koger” i olika vävda material för sina mattor käckt hängade över eko kläderna när de anlände!

Underbart gräll orange yogamatta

Min skönt grälla oranga lånematta

“Fröken Yogi” var mycket kunnig och körde hårt med oss under passet och det känns i varenda muskel! Skönt, nu är jag igång igen! Nu blir det yoga varje morgon! Går bra även utan eco friendly outfit! Tar nog min guldfärgade lurex kroppsstrumpa i morgon helt i syntet!!

Rekommendera detta till någon annan
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • Yahoo! Buzz

Sorry, the comment form is closed at this time.