Jan 152010
 

Oo vad det är roligt att fylla år. Älskar födelsedagar och paket. Har slutat att räkna år utan räknar numera bara härligt upplevelser!

En ledig dag med fina upplevelse är min bästa present!

Var inbjudna av ägaren Peter på ett spännande vernissage under eftermiddagen i Venice. LA Louver är LAs absolut hetaste galleri med mycket spännande konst. Dyrt som skam,  så man får passa på att avnjuta pjäserna på Vernissaget!

Ägaren Peter framför ett av installationerna på LA Louver

Ägaren Peter framför ett av installationerna på LA Louver

Gick sedan vidare för ett glas vin på mitt favorit hotel Shutters on the Beach i Santa Monica. Underbar lobby men fantastisk inredning. Har en förkärlek till fina hotelllobbys och lounger! Mysigt ombonat!

Shutters mysiga lobby. Som gjord för ett glas vin eller the framför brasan

Dags för höjdpunkten! Middagen!! Hittade en liten italienare på Main Street i Santa Monica bara steg från vårt lilla hus.

Via Veneto som ägs och drivs av det italienska paret Fabrizio och Marko från Italien var en perfekt liten ombonad restaurang för födelsedagsmiddagen.

Lätt elegant italienska mat gjord på organic stuff ( alltid här i LA verkar det som)  och en gedigen vinlista. Vi startade med grillad Langouster (som svenska havskräftor) med pepprig olivolja, citron och chili. En dröm! Surdegsbröd med olivolja i små skålar serverades till. Iskallt Pino Grigio från Sicilien bjöds till dryck.

Åt sedan hemlagad ravioli med sparris och hummer. De godaste jag ätit. Inte kletiga och tunga utan elegant lätta med spänstigt innehåll. En ljuvlig rätt. Avslutade middagen men en Tiramisu, också den lätt och fluffig med perfekt smak. Tack Via Veneteo och Olof  för en fantastisk middag!

Kommer ni till Santa Monica – gå till denna härliga avslappnade restaurang.

Det var min födelsedag i all korthet! Härlig!

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  6 Responses to “Födelsedag med vernissage, Shutters on The Beach och fantastisk italiensk mat!”

 1. Hej Anna!
  Jag skulle vilja göra en detox, men är allergisk mot en hel del saker man ska äta då t.ex. nötter, mandlar, fisk, skaldjur, soja, oliver och avokado. Är det omöjligt för mig att göra en detox? Jag behöver inte gå ner i vikt, men skulle vilja rensa kroppen. Skulle bli supertacksam för svar!

 2. Hej Skipper!
  Måste bara säga att jag tycker om dig så mycket. Även om du låter lite elak iblad på “du är vad du äter” Men sanningen brukar göra ont. Men sen så tror jag faktiskt inte att du är elak du ser inte ut så. haha 🙂
  Jag är en tjej på 22år som försöker ändra på mitt liv. Jag har slutat röka för 4 månader sen. Men det orsakade viktuppgång! Men jag ångrar inte det för en sekund. Då jag slipper stanken och kan andras normalt. Men nu känner jag för att bli av med dom kilon och lite extra. Du är min stora inspiration, dina recept gör det lättare för mig. Mitt mål är att leva ett sunt och hälsosamt liv. Jag vill ha barn nu dom närmaste åren och då vill jag erbjuda mitt barn det bästa. Och att vi alla lever ett sunt liv tillsammans.

  Jag jobbar natt vilket gör det extra svårt för mig med maten. Då jag inte har några exakta middags-tider. Har du några tips på vad man kan äta på jobbet när man jobbar natt?

  Jusst nu äter jag inget men blir så himla hungrig då jag kommer hem klockan 06,00 på morgonen. Jag vill helst inte äta klockan 06,00 innan jag går och lägger mig jag tror att det är också stor orsak till min viktuppgång. Hur ska man äta som nattarbetare!?

  Sen så vill jag bara ge dig massor med komplimanger! Du ser så himla bra ut. Man ser på dig att du ta hand om dig. Du ser helt enkelt så himla fresh ut! 🙂
  Du linkar väldigt mycket en släktning till mig som jag tyvärr inte har någon kontakt med, men det har sina orsaker.

  Jag hoppas att du gör flera andra program så du kan sätta fart på oss tjockisar! Flera receptböcker 😀
  Lycka till och jag hoppas att du svara på min fråga.
  Många häls Jasmina

 3. visste att jag skulle glömma det!! Men….

  🙂 grattis på födelsedagen:)

 4. Stort GRATTIS på födelsedagen, om än något sent. Det är inte utan att jag är lite avundsjuk för att du befinner dig i LA. Väldigt avundsjuk när jag tänker efter hehe./Helen.

Sorry, the comment form is closed at this time.