Dec 272009
 
Strand och snö på samma dag , det är LA.

Strand och snö på samma dag , det är LA.

Nu är julen över och visst kan det kännas lite annorlunda att fira helgerna bland palmer och med en skinande sol på himlen. Men det känns faktiskt bra med tanke på allt spännande som finns att uppleva här i La och Hollywood.

Idag tog jag en morgonpromenad på stranden. Man kan se entusiaster med surfbrädor och andra som vill komma ut i naturen för att njuta av det vackra vädret. Precis som i Turkiet kan man vara på beachen och njuta på morgonen och sedan ta en skidtur på eftermiddagen.

I fjärran kan man se dom snötäckta topparna. Kanske blir det en lite skidtur någon dag!?

En LA-surfare på väg hem efter en dag på stranden

En LA-surfare på väg hem efter en dag på stranden

Mark som vi träffade på stranden föreslog att vi skulle gå till surfcentret och hyra en bräda. Verkar svårt var min kommentar. Inte alls returnerade han på sitt amerikanskt positiva sätt. You just have to try it!

Dont worry. Mark försökte övertyga genom att berätta att vågorna här är lite lättare än de vid Malibu Beach en bit norrut där proffsen håller till. Ja, ja.. vi får se hur det blir med det med surfingen!?

Rekommendera detta till någon annan
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • Yahoo! Buzz

Sorry, the comment form is closed at this time.