Dec 242009
 

Det här är hälsningen du inte fick se i Anna Ankas Jul på tv.

Precis som allt annat i Hollywood är även julen galen. Att flanera på Hollywoods gator i juletid innebär en rad oväntade möten vilket du kan se på videon.

God jul till er alla hemma i Sverige!

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  5 Responses to “VIDEO – Annas julhälsning till Anna Anka och alla hemma i Sverige”

 1. Hej Anna!

  Har tittat på varje program om Anna Ankas jul. Jag måste säga, hur kunde du vara så cool och självsäker i fighten med Anna Anka? Det var toppen!!! Anka gjorde verkligen bort sig med alla sina konstiga åsikter och fördomar men du stod pall och hon rådde inte på dig. Det är go och gott gry i dig Anna, fortsätt så!!! Då kommer man långt!! Jag vet!!
  Hoppas ni kommer hem till gamla Sverige snart, här är allt som vanligt.

  Anna, måste berätta, att vi precis öppnat julklapparna och jag fick en tryckkokare av min sambo. Nu får jag verkligen användning av din bok jag fick. Tack Anna! Du förgyller tillvaron verkligen!!

  Kramar Annette Strannerholm med dotter!!

  • Tack Anette! Och vad roligt att höra av dig och tack för dina fina fina ord!!
   Anka är inget problem; tunn rakt igenom!!! haha!

   Grattis till tryckkokaren! Nu är det bara att höja trycket i köket!

   Kramar till er alla

   Anna

 2. Anna du är stört charmig!

  Kram

 3. Hej Anna. Jag burkar inte titta på tv 3 men har ändå råkat titta på era program (mest för att det var så provokativt) För det första fattar jag inte hur du på ett sådant tolerant sätt kunde hantera detta fenomen Anna Anka. Hon har verkligen problem och jag tycker synd om henne som har så stora krav på sig själv så hon måste förnedra andra.
  Jag är brunett och det vill jag vara annars skulle jag ju färga håret.
  Jag har nu konstant gått upp och om jag ser sedan år 2000 så har jag gått upp 10 kg. jasg är 58 år och nu känns det hopplöst. Vad ska jag göra.Hur börjar man.?? Ska jag äta brosk och prata sex och förnedra kvinnor? Blir man smal då? Kanske..

Sorry, the comment form is closed at this time.