Dec 222009
 

Skickar en liten Julhälsning från soliga Hollywood.
Visst är det annorlunda att fira Jul utan snö. Men ska jag vara riktigt ärlig så gillar jag värmen och solen mer än den svenska kylan och mörkret. Att kunna se palmer och alla gröna växter vinner klart över kyla och mörker. Har inga problem alls med att vara här i Hollywood och fira jul.
Jag gillar Julen och allt som hör den till. Trots att det är soligt och varmt ute så går det ändå att skapa julstämning och mys. Vi har pyntat huset vi bor i med juldekorationer precis som hemma och givetvis lagar jag svensk julmat..  fast en nyttig variant!
Rekommendera detta till någon annan
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • Yahoo! Buzz

Sorry, the comment form is closed at this time.