Dec 222009
 
Simon & Thomas är alltid pigga och glada!

Simon & Thomas är alltid pigga och glada!

Vilka härliga människor! Det är alltid lika roligt att träffa Simon och Thomas. Kaxiga och glada redo att leverera lite Hollywood jul!

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  11 Responses to “Anna Ankas Jul med Simon & Thomas!”

 1. Hej!
  jag skulle verkligen behöva ha er alla tre hem till mig 🙂
  Mitt hem skulle behöva stylas upp och jag skulle verkligen behöva dig för att styla om min kropp….
  Massor av julkramar från Yvonne

 2. Hej Anna!

  Jag har alltid tyckt om dig och dina program.. men efter ditt besök hos ”den fula ankungen” älskar jag dig! ..med ångestklump i magen tittar jag på programmet och vill bara uttrycka min beundran över att du kan behålla fattningen. Lova mig att du aldrig träffar denna anka igen – du spelar i en högre division!
  Kram Tina

  • Hej Tina.

   Det löftet är lätt att ge!!!!!!!!
   Ja det var fler än du som hade ångestklump:….!!!
   Det gällde att bita sig i tungan …vissa har immunitet som du kanske förstått!

   Stort tack för ditt mail!

   GOD JUL

   Anna

 3. Tack Anna för att Du är den bästa Annan,
  En fråga, det underbara halsbandet du bar på julfesten var hittar man det????

  • Hej Steph!
   Tack för det!!

   Halsbandet köpte jag på Oaks Mall här i LA inför kalaset och klänningen är från Macys. Det finns säkert liknande hemma i Sverige skall du se.

   kram och God Jul

   Anna

 4. Anna! Du är så vacker och klok. Ankas pinsamma uttalanden och ytliga klasslöshet kommer fram ännu mer bredvid dig. Vilket pucko. Som tina Sa du spelar i en helt annan division.
  Vilken cool kvinna du är!!

  Kram Olivia

 5. Jag tycker att Simon och Thomas var jättemysiga att se på också hoppas att de inte blev sårade över de larviga presenterna.
  Bortsett från er tre så tyckte jag nog att resten betedde sig lagom smakfullt på dendär festen. Eller också är det jag som inte fattar nånting….

  Kram igen Olivia

 6. Hej vackra Anna!
  Jag älskar att se dig på TV då jag fascineras av mångfacetterade personligheter. Du känns ärlig varm klok och innerlig och på samma gång fräck och medvetet sexig (kul tokflirt med Hasse, blev du sugen på honom på riktigt;)!!!??? Och jag gillar verkligen din kraftfulla energi… skulle kunna tänka mig att bara sitta tyst invid din “eld” en liten stund… och det är en stor komplimang från ett gammalt “draglok” som jag (för stunden dock ett väldigt trött sådant). Hoppas att den lilla ensamma och vilsna “plåtankan” också hittar sin eld att komma till ro vid!!! Sist men inte minst önskar jag dig ett Gott Nytt År – ett år som blir ditt bästa hittills!!!
  Kram Jessica

 7. En sista fråga Anna. ÄR Anka fullt så korkad och amerikanskt ytlig och pinsam som hon upplevs här i Sverige eller är det bara något som hon “kör” med för att få publicitet. KAN det verkligen vara så att hon på allvar förstår vad det är hon sitter och säger i TV. Tror hon kanske att hon har någon slags rätt att såra människor och säga precis vadsomhelst (hennes beteende mot Simon och Thomas då de dekorerade hennes svit är väl ett av många exempel)bara för at hon är gift med en gammal översolad gubbe i guldbrallor (HANS guldbrallor inte hennes vad jag har förstått)eller kan det vara så att en stor del av hennes uttalanden är dåliga skämt som TV sedan klippt ihop för att det ska “låta bra”?
  Det är vi nog många som undrar….
  Jag vet i alla fall att jag inte tänker titta på mer av dehär programmen, det är hon inte värd och det är slöseri med tid.
  Jag leker hellre med mina barn iklädd mjukisbrallor eller drar en kam genom mitt (mörka) hår.

  Ha det gott
  Olivia

Sorry, the comment form is closed at this time.