Dec 202009
 
Raw food lunch på Whole Food

"Raw Food Lunch" på Whole Food

Idag bestod lunchen av en Raw Food burgare och en underbar Kambucha, en fermenterad grön-the dryck med matsmältningsbefrämjande och ämnesomsättningshöjande egenskaper. Mycket god och välgörande vill jag lova. Skall prova att dricka en Kambucha varje dag under en period för att undersöka effekten. Guinnie Pig kallas det visst!?

Här i Hollywood är Raw Food helt inne och rätt. Stjärnor stadda vid kassa har inte bara en engen PT, de har också en Raw Food expert vid sin sida som bevakar deras matintag och hjälper dom att bli snygga, nyttiga och hälsosamma.

Här kan man t.o.m få fast food som Raw. Hollywood och California är ett Mecca för Raw Food. Du hittar det lite varstans och även om Raw Food ställena inte duggar lika tätt som vegan-restaurangerna som finns överallt, känns det att Raw Food är den nya trenden på stark frammarsch.

Jag har flera spännande saker på G här i LA när det gäller Raw Food som jag kommer att rapportera om här på bloggen.

Tills vidare kan du hitta några nytta Raw Food recept i min receptbank.

Rekommendera detta till någon annan
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • Yahoo! Buzz

Sorry, the comment form is closed at this time.