Dec 112009
 

Nu har jag bytt hotell!! De som känner mig vet att detta inte är ngt nytt eller ovanligt att byta hotell ett antal gånger under en resa…!

Nytt hotel på Sunset Blvd i LA

Nytt hotel på Sunset Blvd i LA

Betydligt trevligare! Nu känns det bättre igen. Men det är KALLT! Fryser hela tiden! Ingen poolvärme här inte. Det är pälsjacka på och gärna ett par handskar men det otroligt grönt och fint. Känns lite konstigt måste jag säga. Tror LA är en plats man skall besöka när det är varmt.

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  2 Responses to “Det höll i ungefär 16 timmar….!!! Kollektivliv och en galen landlord är inget for mig.”

 1. Hejsan, Anna Skipper!!!
  Min mamma är 40 år, och behöver gå ner i vikt!!!
  Jag har letat som en tok efter en ansökning på: Du är vad du äter. Hon mediterar sellan, hon äter bra mat, tränar ibland och sällan tar hon akupunktur. Hon säger själv att hon ska motionera, men inget händer. Det är dags att ta nya och friska tag!!!
  Så jag ber dig: Hjälp min mamma!!!! Snälla!!!
  Jag börjar bli orolig att hon dör tidigt, och att hon mår dåligt när hon blir gammal!!!
  Ge not tips till mig!!!

  / Varma hälsningar, Saga

  • Hej Sara,

   Tyvärr är det inga fler DAVDA under inspelning. Men be henne maila till mig så skall jag skicka lite råd.

   God Jul

   anna

Sorry, the comment form is closed at this time.