Dec 112009
 
Blottaren i huset mitt emot!

Blottaren i huset mitt emot! Smygfoto genom jalusierna från badrummet.

Älskar att resa och uppleva nya saker. Allt kan hända när man surfar omkring och bor på olika hotell. Det här slår dock det mesta. En okänd stalker och blottare i fönstret mitt emot!!  Karln gick omkring naken HELA dagarna, satt i en fåtölj vid fönstret, rökte oavbrutet och STIRRADE rakt in i vårt rum! Det sjuka var att han satt där precis hela tiden och stirrade. Vi fick en bild av honom!

Det hela var nästan lite kusligt, som en skräckfilm. Att ständigt vara bevakad av en okänd naken man känns lite udda. I USA kan tydligen allt hända. Händelsen med Tiger Woods som rullar dygnet runt på alla tv-kanaler  har rätt bra konkurrens av det som händer i det dagliga livet.

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  4 Responses to “Apropå hotell. Var i NY innan LA och där hände också ngt sjukt konstigt!”

 1. Men fy fasen vad läskigt…. de där hade jag inte gillat.
  Ja du i USA verkar allt kunna hända.

  Härlig skoaffär i alla fall… snacka om att komma till skohimlen 🙂

  Mvh Yvonne

  • Inte jag heller….hotell chefen erbjöd oss annat rum!

   Men skoaffären gillar jag skarpt! Problemet är vikten…kan bli dyrt att handla billigt…!!
   (en erfaren kvinna har just talat…..hahaha)

 2. Nej men usch då, så himla obehagligt men samtidigt ett litet kul minne kanske ;)? Tur att han inte var så galen i alla fall att han hoppa på er eller nåt, man kan ju ändå faktiskt aldrig riktigt veta i dagens samhälle.

Sorry, the comment form is closed at this time.