Dec 012009
 

Här är verkligen julat och uppbullat överallt. Amerikanarna är fantastiska på pynt i överdåd! Titta bra på denna gran! Barren syns knappt! Det kallar jag en riktig julgran!

Anna på Four Seasons i LA under under inspelningarna av nya julshowen.

Anna på Four Seasons i LA under under inspelningarna av nya julshowen.

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  3 Responses to “En björnkram från LA och Anna Ankas Jul. Inspelningarna går fantastiskt!”

 1. Hejsan Anna!

  Du är verkligen min inspirationskälla. Säger alltid att Anna Skipper är min hälsoguru..:o)
  Jag har dock en fråga som jag aldrig får klarhet över. Jag ligger på gränsen till låg sköldkörtelfunktion och har märkt av att jag gick upp några kilo i vikt (Ej överviktig utan väldigt normal). Jag har dock blivit väldigt fundersam, hur många mål mat är rimligt att äta. Räcker frukost, lunch o middag eftersom jag tycker att jag klarar mig på det, medan andra säger att du måste äta mera mat för att inte din ämnesomsättning ska stanna av. (Jag rör på mig med någon löprunda och powerwalks i veckan) Jag blir så förvirrad av alla dessa råd som man hela tiden överröses med, jag vet knappt vad ordet att leva ett hälsosamt liv innebär längre.

 2. Hej! Vilken söt nalle och tuff tjej bredvid!
  Skönt att allt går bra med inspelningen i LA och jag hoppas ni har mycket roligheter för er.
  Jag håller på och bestämmer vilken vecka jag ska och kan åka med april eller maj……
  Hälsa LA!
  Kram Agneta
  PS Ska pröva dina lussebullar till lucia!

Sorry, the comment form is closed at this time.