Nov 282009
 

Nu är vi äntligen framme på slutdestination. LA är soligt och fint, ca 20 grader idag. Underbart att se solen igen!

Men i skallen är det jetlag igen! Just nu liknar man mest sitt egna passfoto…..tur att inte inspelningarna börjar förens i övermorgon!

Idag är det Black Friday – USA stora outlet day! Affärerna öppnade redan kl 04.00 i morse ( det var då jag också vaknade men O var inte så sugen på shopping…) På morgonnyheterna rapporterade de vilka varuhus som fortfarande hade lediga parkeringsplatsen samt hur mycket köer det var till respektive mall. Jag jag säger då det. Tur att inte min Karin var här…! Hon hade köat redan vid 3 tiden i morse…

Apropå Karin…fick ett mycket bestämt mail från henne igår vad gäller kläder och mode….som nära vän och arbetskollega vet hon att shopping inte är så älskat av mig….så nu fick jag order om tt fräscha upp min garderob inför kommande inspelningsperiod. Det var inte en önskan uten en ren ORDER! Så jag får väl snällt packa mig iväg till shopping mallet idag…men jag gör det under protest och går bara in i affärer med soffor man kan sitta i! Där trivs jag bäst….helst med någon som prova och väljer så jag slipper eländet!!

Rekommendera detta till någon annan
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • Yahoo! Buzz

Sorry, the comment form is closed at this time.