Nov 172009
 

Håller nu på att packa för att i övermorgon ge oss i väg till USA. Packningen är nog det värsta…faller lätt in i packningspsykos av någon anledning…allt åker i för att sedan åka ur väskan…oerhört svårt att ta beslut och välja…när jag väl kommer fram har jag aldrig något som passar ihop! Inte konstigt att mina kollegor klagar på mina kläder…!! HJÄLP ! Jag behöver en stylist! Och en packningsexpert!

Någon som har lite bra packningstips??

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  4 Responses to “Dags för NY och LA!”

 1. och hjälp, jag behöver någon som hjälper mig att gå ner i vikt så jag vågar ha fina kälder och bikini på mig. Hjälp jag behöver någon som hjälper mig med vad just min kropp behöver för mat.
  När kommer den nya sajten igång? Där man skulle kunna få personlig rådgivning osv?

  • Hej Sara,
   Tyvärr har jag alldeles för mycket att göra hela tiden så jag har helt enkelt inte hunnit sätta mig och göra iordning allt för den nya sajten. Det är ett enormt stort arbete som kräver ett par månaders arbete. Jag har mina kurser i Turkiet för dem som vill ha personlig rådgivning och hjälp.

   mvh

   Anna

 2. Okej okej. Tråkigt, längtar tills den sajten kommer igen 🙂 Okej, ja du får ju inte jobba ihjäl dig. Du måste ju också komma ihåg att ha hand om sig själv 🙂
  Jo, jag vet. Dock är det alldeles för dyrt för mig :/

 3. Hej Anna!!!!
  Hoppas väskorna kom fram med Era grejor i. Som gammal fotbollsledare, så är jag ingen stylist eller trunkpackare men däremot så vet jag hur en bra trunkbärare fungerar i Sverige och tekniken måste ha fungerat i NY o LA oxå. Så här har du haft en trunkbärare, men det behovet sköter Olov kan jag förstå.
  Kan jag få Olovs mail. Har lite tankar åt Olov
  Kram
  Bosse

Sorry, the comment form is closed at this time.