Nov 072009
 

Kul! Så mycket positiva och engagerade människor! Tack för all er energi!

Två föredrag och kokningar på Kokpunkten idag. Fullsatt med intresserade åhörare. Kan det bli mycket bättre? med publikens hjälp gjorde vi goda morgondrinkar, kokade soppor i tryckkokaren och smakade på mina nya sojaprodukter. Nyttig mat är godare ! Det höll publiken med om som glatt provsmakade alla läckerheter från showen.

Peo var på plats också ( inte hönan……utan STORA Peo )…..som nu börjar få riktigt fina resultat sedan han var med oss på kursen i Turkiet. 17,5 cm ned i midjemått, ett mycket friskare utseende och en fin tunga ( ja vi kollade tungorna på kursen…). Kämpa på nu Peo! Du har stöd av oss alla!

I morgon är det dags för nya härliga maträtter på Kokpunkten med provsmakningar och tips och råd för hälsan!

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  4 Responses to “Första dagen på Allt för hälsan!”

 1. Hej!

  Jag var på mässan idag och såg dig, det var verkligen kul. Men så gick jag förbi en monter lite längre bort med några herrar som sålde en läskig dryck (Celsius) som vetenskapligt bevisat kunde förbränna 100 kalorier per burk. Jag tycker att det låter helt befängt och gratulerade honom för att han uppenbarligen hittat lösningen på överviktsepidimin. Jag blir ändå nyfiken. Så vem är lämpligare att fråga än dig om detta verkligen kan stämma?

  • Hej Emmilie!
   Har nu varit ute på Celsius officiella hemsida. De deklarerar överdådigt alla fördelar med drycken men ingenstans hittar jag en innehållsförteckning över drycken???!! Kan du skicka en innehållsförteckning ingrediens lista så skall jag analysera detta lite bättre.

   Anna

 2. Tack! Jag blir lika inspirerad och peppad varje gång vi träffas!
  Må solen skina på er!
  Peo

  • Härligt Peo!
   Du är på rätt spår och inspirerar andra ! Läs vad en av besökarna sa efter att ha lyssnat på föredraget. Denna kvinna hade också tänkt att genomgå en gastric bypass men skall nu göra ytterliga ett försök att gå ned i vikt på egen hand utan en riskfylld operation.

   Hej Anna.

   Du är fantastisk, så inspirerande att man blir glad i hela kroppen.
   Jag träffade dig som hastigast i lördags på hälsomässan och genom
   att lyssna på dig och ditt engagemang så tror jag ( vet jag) att
   denna gång kommer jag att lyckas med min viktnedgång.
   Du hade ett programm som kallas 3-stegsraketen som jag kunde
   få ta del av och det vill jag gärna.
   Jag kommer att starta med proteindrinken i 5-6 dagar och därefter
   hoppa på 3-stegsraketen.
   Har dock en fråga , kan jag dricka te under tiden som jag håller på
   med proteindrinken ?
   Hoppas att du känner att du fått feedback efter denna mässa,
   som var helt fantastisk. Har varit lyrisk hela helgen.

   Hälsningar Marie

Sorry, the comment form is closed at this time.