Okt 152009
 
En drink innan maten under mimosaträdet

En drink innan maten under mimosaträdet

Kan ni tänka er; Vattnet kom igång samtidigt som deltagarna anländer och skulle tvätta händerna inför den stundande matlagningen.

Rena händer, härliga råvaror och sedan var det bara att köra igång med de egenhändigt inhandlade varorna.

Vilken energi och entusiasm! Ni är alla så duktiga. Alla utom Roland……det var ju det här med oliverna igen…..

Förra gången fick vi urkärnade oliver med paprika fyllning av Bosse till Caponatan……Denna gång satsade Roland på RÅA gröna oliver!

De skall blötläggas under 45 dagar i saltvatten som skall bytas varannan dag…sedan skall de läggas i olja och kryddor och sedan kan de ätas. Vet inte hur länge Roland tänkt att stanna innan vi kan få någon färdig oliv caponata??

Det verkar ha gått troll i oliverna!

Trollat med sin kost det har Johan gjort! På en vecka har han startat äta grönsaker. Betänk att Johan 27 år aldrig har ätit en grönsak i hela sitt liv. Denna vecka har han rockat loss på salladsbuffén och i kväll ätit både Zucchinigratäng och Coban sallad! Duktigt Johan; Än finns det hopp!

Tack kära ni för en härlig kväll!

Rekommendera detta till någon annan
  • Facebook
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • Yahoo! Buzz

Sorry, the comment form is closed at this time.