Oct 152009
 

Herregud vilket oväder vi haft över oss. I ett och ett halv dygn har det regnat horisontellt och blixtrat och smällt samtidigt. Nu skiner solen igen som om inget hänt, vinden är stilla och fåglarna kvittrar. MEN…vi har ingen el eller vatten….och snart kommer grupp 2 hit på matlagning. Alla som har lite erfarenhet av matlagning förstår nu genast att med 17 pax som skall laga mat och sedan äta allt det goda finns det vissa komplikationer!!

Men i poolen finns det vatten. Ett svalkande dopp innan matlagningen.

Men i poolen finns det vatten. Ett svalkande dopp innan matlagningen.

Ser skönt ut att vara på kurs! Tror jag skall prova jag med!

Ser skönt ut att vara på kurs! Tror jag skall prova jag med!

Detta blir en spännande eftermiddag där kreativiteten sätts på prov. Peo vår deltagare ser riktigt stark ut så vattenfrågan blir hans att lösa. Längre ned i byn finns en källa med friskt vatten dit jag skall skicka honom! Back to the nature kära svenskar!!

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  One Response to “Ingen el, inget vatten och idag är det matlagning !”

 1. jag kan hämta vatten!!!!!

Sorry, the comment form is closed at this time.