Oct 112009
 

Fortfarande samma fantastiska väder med heta, soliga dagar och en svag bris från havet. Jag tror inte att det kan bli mycket bättre än så här… Det är faktiskt inte särskilt svårt att förstå varför Anna och Olof väljer att spendera den den mesta av sin tid härnere!

 Sitter nu uppe i Annas och Olofs hus och jobbar lite och lyssnar samtidigt med ett halvt öra på när Anna föreläser om den dåliga och onyttiga maten för vår nya grupp som anlände till Turkiet igår kväll.

Det känns nästan som att man är i en annan värld här uppe. Ett rogivande lugn gör att man lätt hamnar i ett näst intill transliknande tillstånd när man blickar ut från Annas terass och ser den undersköna, vidsträckta utsikten ut över landskapet och havet.  Ytterligare beskrivning i ord känns överflödig, förhoppningsvis kommer ni alldeles strax förstå vad jag menar när ni ser bilderna nedan!

 

Annas pool och terass där bl a föreläsningarna hålls

Annas pool och terass där bl a föreläsningarna hålls

 

Annas lusthus och trädgård där hon odlar en massa härliga kryddor, grönsaker och frukt

Annas lusthus och trädgård där hon odlar en massa härliga kryddor, grönsaker och frukt

 

Ute på Annas terass

Ute på Annas terass

 

Powerwalk måndagmorgon

Powerwalk måndagmorgon

 

Jayni kör Yoga med gruppen måndag förmiddag

Jayni kör Yoga med gruppen måndag förmiddag

 

Olof föreläser om Ayur Veda

Olof föreläser om Ayur Veda

 

Middag på kvällen på hotellet inklusive ett stycke turkisk tulltjänsteman...

Middag på kvällen på hotellet inklusive ett stycke turkisk tulltjänsteman...

Rekommendera detta till någon annan
 • Facebook
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!
 • Yahoo! Buzz

  3 Responses to “Fler bilder från första veckan i Turkiet”

 1. Hej Anna o Olof!!!!!!!!
  När jag nu har landat och åter i vardagen märker jag att ni har lyckats att påverka mej mer än jag trodde. Jag inser att mina barnbarn och vi alla inte skall äta “Falu Rödfärgad mat” som har en massa tillsatser som börjar med E o ett nr. Ge inte upp ANNA fortsätt din klockrena och enkla verklighet om mat.
  ANNA !!!!!!!!!!!! jag är ingen fuskare utan en entreprenör.
  Tid är pengar, så det går lite snabbare att få till oliver utan kärnor än med. Skaderisken minskar o.s.v.
  Stor Kram
  Bosse

 2. Hej Anna och Olof!
  Jag vill tacka för Er och Karin/Jennie den underbara veckan som jag fick vara med.Jag var på väg att gå mot väggen innan jag åkte. Jag glömde bort vem jag är, vilken väg jag är på väg. Ni fick väcka mig och fick hitta tillbaka till mig själv. Jag fick tillbaka min självkänsla och tro,som jag behöver att kunna fungera på ett lycklig sätt! Att träffa med som underbara jordnära personer som Ni är fick mig inse att jag är lycklig fast man har mycket motgångar. Man ska värdera högt de som är runt omkring oss. Jag fortsätter och träna 5 dagar i veckan,och ha koll på Kenneth. Jag ta med mig mat varje dag ( blev mattant…haha) och ge honom proteindrink på frukost. Han lyckades gå ner 6 kg och han är mycket piggare och gladare än förut…jag får oxå belöning för hans framgång genom att få en kick av det, vi lyckas ju tillsammans.Tack att ni finns för Oss människor som glömmer bort att ta hand om oss själva så alla må bra runt om oss. Tusen kram till Er Alla! Agnes

 3. 091023 Tack än en gång Anna och Olof för en oförglömlig vecka. Går ofta in och tittar på de bilder som jag och ni andra tog av oss från vår vecka i Turkiet. Är så glad att jag kom iväg på denna resa. Det kändes som att komma hem att vi känt varandra väldigt lång tid. Bara det är en upplevelse. Nu till helgen skall det bli levande tårta samt lite annat smått och gott ur Annas kokbok. Har en vecka med mycket framför mig och då är det bra att ha flera rätter klara så att man slipper matlagning varje dag.
  Agnes när kommer maillistan?
  Ha det alltid bäst önskar Heidemarie

Sorry, the comment form is closed at this time.